Kapcsolat – Varga Éva online cégépítő

Több mint 15 éve foglalkozom kis- és középvállalkozásokkal. Ezen belül is több éve az online vevőszerzés a kedvenc területem, mivel ezzel lehet a mai internetes világban helyszíntől függetlenül pénzt csinálni.

Hogy mit értek online vevőszerzés alatt? Elsősorban a keresőoptimalizálást és a hirdetéskezelést. Ez a két fő terület, ahonnan vevők érkeznek egy honlapra.

A keresőoptimalizálással a honlapot fejlesztem, hogy minél előrébb jelenjen meg a cég a Google keresőjében. Cél: az első oldal! Ez egy hosszú távú folyamat, folyamatos együttműködés eredményeképp jön létre.

A hirdetéskezeléssel pedig a Google hirdetések és a Facebook hirdetések beállítását, optimalizálását végzem. Hirdetésekkel szinte azonnali eredményt lehet elérni.

Azonban az online vevőszerzésnek egy nagyon fontos része a már meglévő érdeklődőkkel való folyamatos kapcsolattartás, valamint a csak nekik szóló speciális ajánlatok felajánlása. Ennek pedig a legjobb eszköze: a hírlevél. Több hírlevél küldő rendszert is használok, készítek velük feliratkozó űrlapot, állítok be hozzájuk automata leveleket.

Olvasgass a témában, mélyedj el a leírt tanulmányokban. Ha pedig kedvet kaptál ahhoz, hogy Te is urald az internetet, és szeretnél online pénzt csinálni, akkor keress meg!

Tel: (30) 56 86 208

Honlap üzemeltetője: Valódi Érték

 

 

 

Varga Éva

Telefon: +36(30) 56 86 208